Cliplijn

NIEUWS

Beste klant,
Wegens het voortijdig stopzetten, van het huurcontract, door de nieuwe eigenaar ben ik verplicht
om Cliplijn te sluiten op  22 / 02 / 2020 om 17u17
Voor print- en kopiewerk kan je vanaf 10 maart terecht bij fotoBoutique, Antwerpsesteenweg 267 te Sint-Amandsberg, zie www.fotoboutique.be   ,   info@fotoboutique.be
Daarom organiseer ik vanaf 12 oktober 2019
een TOTALE UITVERKOOP.
Op alle artikelen is er een korting van 50 %,
uitgezonderd op
– agenda’s en kalenders 2020
– kerst- en nieuwjaarskaarten
– bus- en gsm herlaadkaarten
– snoep en dranken
– bPost artikelen
– printpapier
– sigaretten

 

Vanaf nu kan je bij Cliplijn analoge en digitale beelden laten afdru
kken, via een pixbox in de winkel of via de spectorwebsite,                 klik hier. spector-logoOok kan je, op deze website, tal van geschenken met je eigen foto’s bestellen en afhalen bij Cliplijn.

 

Cliplijn is ook een afhaalpunt of een Flyerstore voor al uw drukwerk gemaakt bij Flyer.be . Wil je weten welke kwaliteit Flyer.be je kan bieden? Vraag je GRATIS sampleflip aan of kom hem halen.  Flyer logo

Een vernieuwde website, met uitleg over onze specialiteiten en diensten, openingsuren, contactformulier… én voortaan ook consulteerbaar op smartphone!

 

INNOBIND    Een nieuw inbindsysteem

’Innobind is een unieke nieuwe manier om boekje in te binden. Het bestaat uit een Innobindgepatenteerd systeem van tabs die uit het papier gestanst worden. Met deze tabs kunnen op eenvoudige wijze twee of meer vellen papier aan elkaar geklikt worden.Max. 25 blz.  Zonder supplies (toebehoren) kunt u een prachtig boekje maken.  Alle materialen om Innobind boekjes te maken zijn papier gebaseerd en dus recyclebaar.’’  Bekijk de video op deze link

 

DE ZAAK

Cliplijn is een gezellige winkel, die als kleinhandel zowel bureelartikelen als geschenken verkoopt aan particulieren en bedrijven. Je kan er terecht voor al uw fotokopieerwerk, ook digitaal, die met de nodige service voor u wordt gedaan.

Bij Cliplijn vind je al het schoolgerief, het hele jaar door, die gevraagd wordt op het humaniora en de lagere school. Visitekaarten , uitnodigingen,… nodig? Vraag vrijblijvend info en Cliplijn maakt ze voor u.

Kijk gerust eens rond in de winkel met deze link.

Een korte samenvatting van onze produkten en diensten :

 • Wenskaarten, posters en omlijstingen
 • Foto’s van Gent en Sint-Amandsberg op canvas
 • Geschenken, gadgets en hebbedingetjes
 • Kantoor- en schoolartikelen
 • Papierwaren, agenda’s, drukwerk ( ook een afhaalpunt van FLYER.BE )
 • Stempels, gravure, computertoebehoren, inktcartridges, usb-sticks
 • Wereldbollen, boekentassen, rugzakken en portefeuilles
 • Dymo toestellen en linten
 • Rekenmachines, batterijen en nog veel meer …
 • Snoep, frisdrank, rookwaren
 • GSM-kaarten, buskaarten, fax-service

 

De naam “Cliplijn” bestaat uit twee delen nl. ‘CLIP’ staat in het logo afgebeeld met papierklemmen: betekent bureelartikelen, schoolgerief, papierwaren,… Verder loopt de ‘LIJN’ doorheen het logo: betekent een verrassende en speelse sfeer in de zaak met geschenkjes, gadgets en een grote keuze aan wenskaarten. Cliplijn bestaat sinds 8 december 1990 en werd opgericht door zaakvoerder Danny  Vlerick.

 

ENKELE BEELDEN