Services

FOTOKOPIEREN, MET SERVICE …

  
…Of voor de klanten die zelf willen kopiëren en printen, staat er een toestel ter beschikking samen met een computer.  Ons toestel kan scannen, mailen, printen en fotokopiëren ook perforeren en nieten. een boekje op A4 of A5 wordt automatisch geniet en gevouwen…

Cliplijn verzorgt al uw fotokopieerwerk op 2 fotokopieermachines van Xerox. Bij de Xerox C70 worden de kopieën aan een snelheid van 70 kopieën /min. gemaakt en bij de Xerox 8035 aan 35 kopieën /min.

Men kan het fotokopieerwerk, ook foto’s, meebrengen op papier, op een USB-stick of het digitaal in Pdf-formaat doorsturen naar info@cliplijn.be, samen met de nodige uitleg van hoe, in kleur of zwarte druk, de hoeveelheid, wanneer af te halen en een telefoonnummer waarop u te bereiken bent. Indien er iets moet vergroot of verkleind worden op de juiste maat, dan wordt het uitgerekend tot het juiste % .

Je kan ook documenten, vanuit uw smartphone, in bijlage doorsturen naar de Xerox 8035 via print@printbyxerox.com  Er wordt een account aangemaakt. Met uw login kom je naar Cliplijn om uw documenten uit te printen met de 8035, voor gewone printopdrachten. Dit kan je thuis op voorhand voorbereiden. Er kan ook gewerkt worden met een gratis app.

Van gewone A4 blz een boekje op A4 of A5 maken en nieten, iets in spiegelbeeld zetten, een negatieve fotokopie maken, een zwart origineel in een kleur zetten, op dikker papier, op gekleurd papier, op uw eigen papier, op transparant, op het kan allemaal…

Heb je iets gemaakt op papier die niet nat of vuil mag worden, heb je een placemat gemaakt of mooie kindertekeningen die bewaard moeten worden, dan kan je het laten lamineren ( plastificeren ).

Dus, wil je iets vragen of bestellen, klik hier

SAMENGEVAT:

  • Fotokopie-service : tot A3-formaat
  • zwarte, blauwe, rode, gele druk
  • kleurendruk
  • op wit, kleur, recyclage, zelfklevend en fotopapier, op transparanten
  • vergroten, verkleinen, recto-verso
  • nieten, perforeren
  • negatief, spiegelbeeld
  • boekje’s A4 en A5 maken + nieten
  • mailen + printen + scannen
  • lamineren tot A3-formaat

 

INBINDEN

diensten-inbindenLaat bij Cliplijn uw eindwerk, thesis, dossiers, enz. inbinden. Breng het mee op papier of in Pdf-formaat. Er zijn 4 mogelijkheden : met plastiek of metalen ringen , gekleefd met een stalen rug ( Unibind ) en ook de 100% groene eco-inbinding.( Innobind )

‘’Innobind is een unieke nieuwe manier om boekje in Innobindte binden. Het bestaat uit een gepatenteerd systeem van tabs die uit het papier gestanst worden. Met deze tabs kunnen op eenvoudige wijze twee of meer vellen papier aan elkaar geklikt worden. Max. 25 blz. Zonder supplies (toebehoren) kunt u een prachtig boekje maken.  Alle materialen om Innobind boekjes te maken zijn op papier gebaseerd en dus recycleerbaar.’’  Bekijk de video op deze link

Let wel, op als er veel exemplaren nodig zijn, dan is het aan te raden om het af te geven en nadien terug af te halen. Vooraf eens telefoneren voor een afspraak kan natuurlijk ook.( 09 228 75 58) of mail info@cliplijn.be. Voor heel drukke studenten met “echt” te weinig tijd en een hulpkreet doe ik eventueel een inspanning (vooraf vragen a.u.b.). Bel of mail ons vrijblijvend voor een prijsaanvraag.

 

LAMINEREN

diensten-laminerenHeb je iets gemaakt op papier die niet nat of vuil mag worden, heb je een placemat gemaakt of mooie kindertekeningen die bewaard moeten worden, dan kan je het laten lamineren (plastificeren). Wij kunnen lamineren tot A3-formaat! Bel of mail ons vrijblijvend voor een prijsaanvraag.